Tagoknak és (még) nem tagoknak

A FOGADÓNAPOKAT 16.00-19.00 között az angyalföldi Civil Házban (XIII. Váci út 50.) a Lehel piaccal szemben, a Metró állomásnál (Ipoly utcai kijárat) tartjuk. Ne jöjjetek korábban, mint 16.00 óra! A túravezetőket 17.00 órától várjuk!

A KLUBESTEKET 16.30-19.30 között tartjuk az angyalföldi Civil Házban (XIII. Váci út 50.) a Lehel piaccal szemben, a Metró állomásnál (Ipoly utcai kijárat).

16.30-17.30 között itt is lehet jelentkezni és befizetni a meghirdetett utakra és tagdíjat fizetni.
17.30-tól vetítéses előadások vannak, saját vagy meghívott előadókkal.

 

Tagsági díjak 2016-ban változatlanul

Dolgozó: 3000 Ft

Nyugdíjas: 2000 Ft

Diák, munkanélküli, kismama: 1000 Ft

Arra kell kérnünk mindazokat – elsősorban a dolgozókat és a nyugdíj mellett továbbdolgozó és így magasabb jövedelemmel rendelkezőket – amennyiben módjukban áll – a tagdíjon felül is támogassák egyesületünket! Nekünk minden egyes forint jól jön, és mindegyik forint az egyesületet, azaz a tagságot szolgálja.

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK MEGÉRTŐ TÁMOGATÁSOTOKAT!

 

A füzetben szereplő programok TERVEZETTEK, azaz mind a megadott időpontok, mind a túrák helye változhat! A hagyományos – minden évben ismétlődő –, valamint a többnapos és autóbuszos túrák időpontja valószínűleg nem változik. Továbbra is mindenkinek minden hónapban megküldjük a részletes programot, amiben már pontos információkat közlünk.
Ne feledjük: sem az éves programfüzet, sem a havonta megküldött programok nem arra szolgálnak, hogy a billegő asztalláb alá tömjük őket. A programokat el kell (kellene) olvasni!

 

Befizetéskor ne feledkezzetek el az állatkerti jeges-macik helyett örökbefogadott veresegyházi BARNA-MACIKRÓL sem!
A Medveotthon a támogatásáért cserébe évente egyszer díjtalanul fogadja a macik (és farkasok) meglátogatására érkezett csapatunkat.

AZ EGYESÜLET TAGJAI SZÁMÁRA SAJÁT IGAZOLVÁNYT BIZTOSÍTUNK, MELYET A TAGDÍJ BEFIZETÉSKOR ADUNK ÁT.

Az érvényességet minden évben az igazolvány hátoldalán pecséttel igazoljuk. Ezért a jövőben a tagdíj befizetésekor a tagsági igazolványt mindenki hozza magával!

EGYESÜLETÜNKNEK BÁRKI TAGJA LEHET, AKI IGAZOLTAN HÁROM TÚRÁN RÉSZT VESZ, KÉT AJÁNLÓT SZEREZ ÉS AZ ERRŐL SZÓLÓ IGAZOLÁST A TAGDÍJFIZETÉSKOR LEADJA. IGAZOLÓLAPOT A TÚRAVEZETŐKTŐL, VAGY A FOGADÓNAPOKON LEHET KAPNI.

Még nincsenek hozzászólások.

Vélemény, hozzászólás?