HÁZUNK TÁJÁRÓL 17 március

Kedves Túratársak!

Az elmúlt években időnként bekövetkezett rendkívüli időjárási helyzetek túravezetőinket is arra kényszerítették, hogy a meghirdetett túrákat az utolsó pillanatban lemondják, vagy éppen a találkozó helyén közöljék az összegyűltekkel, hogy a túrát nem lehet megvalósítani. Éppen ezért mindenkit arra kérünk, hogy ha az időjárás miatt kétségei támadnak afelől, hogy a túra megvalósul, a túra előtt TELEFONÁLJANAK, VAGY KÜLDJENEK E-MAILT a túravezetőnek, és kérdezzék meg, hogy a túra megvalósul-e! Ez mindnyájunkat megkímélheti attól, hogy esetleg hiába jelenjünk meg a találkozás helyén és túra nélkül térjünk haza.

TÚRAVEZETŐ KERESTETIK!

Kedves Túratársak! Keresünk valakit – nem a jelenleg is működő túravezetők közül -, aki hajlandó lenne egy új túrasorozat kirándulásait megszervezni és elvezetni. Ez az új sorozat havonta egy alkalommal a budapesti Helytörténeti Gyűjteményeket látogatná meg és mutatná be (helyi vezetéssel) a résztvevőknek. A túravezetőnek a látogatás megszervezése és a résztvevők helyszínre kalauzolása lenne a feladata. Jelentkezni a fogadónapokon lehet személyesen, vagy Ifju Gyurinál telefonon, illetve E-mailen.

NE FELEDKEZZETEK EL RÓLA!!

Arra kérünk Benneteket /Egymást, hogy az SZJA 1%-át adjátok/adjuk az Egyesületnek!

Ha úgy érzitek, hogy megérdemeljük a támogatást, akkor próbáljátok meggyőzni a környezetetekben élő rokonokat, barátokat, ismerősöket, hogy ők is a mi számunkra rendelkezzenek az 1%-ról.

Mindenkit biztosíthattok arról, hogy nemes célt szolgál!

Amit mindehhez csupán tudni kell:

IBUSZ Természetjáró Egyesület, adószám: 18097395-1-41

Tavaly 230.000 Ft jött össze! Nagyon számítunk Rátok idén is! KÖSZÖNJÜK!