Házunk tájáról április

Túraprogramunkat itt tekintheti meg

Szomorú hírrel kell kezdenünk! Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy nagyon kedves túratársunk Kovács Zsigmondné, Ica

Kedves, mosolygós, mindig segítőkész társunk volt, akire még nagyon sokáig szeretettel fogunk emlékezni!

Búcsúzunk Tőle Szélpál Fecó szép versével:

 

Halkan szálló, tavaszi szél...

Halkan szálló, tavaszi szél,

zord dallama gyászról mesél:

szárnyra kaptál a Fény felé,

csillagúton vitt el az éj.

Most merre szállsz, most merre jársz,

nyugalmat vajon hol találsz?

Büntet-e majd az Istened,

gyötri-e majd a lelkedet?

Szemedre veti úgy lehet

a nem választott életed.

Halkan szálló tavaszi szél,

zord dallama Rólad mesél:

elrepültél a Fény felé,

csillagúton az éj fölé.

 

Ica hamvasztás utáni búcsúztatása a Wekerlei Szent József templomban lesz április 14-én 12.00 órakor. (XIX. ker. Kós Károly tér) Legfeljebb egy szál virágot lehet vinni!

Sajnos még egy túratársunk búcsúzott el a „földi túrázástól”: Zsoldosné Szőke Zsuzsanna. Nyugodjék békében!

Tájékoztatunk mindenkit, hogy ismét van (amíg a készlet tart!) rövidebb, azaz 55 cm-es összecsukható túrabot, a 63 cm-esen kívül, ami a fogadónapokon és a klubesteken megvásárolható 1.400,- illetve 1.200,- Ft-ért.

Az idén életbe lépő új uniós adatvédelmi szabályozáshoz bizonyos fokig az egyesületnek is alkalmaz-kodnia kell, tekintettel arra, hogy a tagságról mi is számos adatot gyűjtünk és kezelünk. Ezek: név, lakcím, telefon, E-mail cím, dolgozói státusza, születés éve. (Ez utóbbira azért van szükség, mert számos helyen kedvezményt biztosítanak a 65 ill. 70 év felettieknek!) A fenti adatokon kívül azoknak, akik az MTSZ tagságot is kérik/kérték az édesanyjuk nevét és a pontos születési dátumot és helyet is meg kell/kellett adniuk. Ezeket az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, de a túravezetőknek hozzáférést kell biztosítanunk, hogy egy lemondás vagy változtatás esetén el tudják érni az érintett tago-kat, illetve a postázó „brigád” minden alkalommal megkapja felragasztható vignettán azokat a neveket és címeket, ahova a programot postázniuk kell. ARRA KÉRJÜK MINDEN TAGUNKAT, HOGY HA NEM JÁRUL HOZZÁ AHHOZ, HOGY A RENDELKEZÉSÜNKRE BOCSÁJTOTT ADATAIT A FENTI LEÍRÁS SZERINT KEZELJÜK ÉS HASZNÁLJUK, AKKOR 2018. ÁPRILIS 30-IG JELEZZE EZT E-MAILEN VAGY POSTÁN, AZ EGYESÜLET CÍMÉN! KÖSZÖNJÜK

Az egyesület különböző méretekben – igény szerint – fehér pólót készíttet az egyesület zöld emblémájával, egységesen 1.600,- Ft-os árban. Igényelni lehet a fogadónapokon és a klubesteken Fehér Andrisnál a méret (S; M; L; XL; XXL) megadásával és az ár kifizetésével!

BOZSOGI KLÁRI ÁPRILIS 20-23-RA MEGHIRDETETT SÁTORALJAÚJHELYI TÚRÁJA SAJNOS ELMARAD! A BEFIZETETT RÉSZVÉTELI DÍJAKAT A FOGADÓNAPOKON ÉS A KLUBESTEKEN TERMÉSZETESEN VISSZAFIZETJÜK.