2021 November: Házunk tájáról

Tervezett túraprogramunkat itt tekintheti meg

Ismét szomorú hírt kell közölnünk!

94 éves korában elhunyt régi kedves tagunk AMBRUS GÉZA, aki nemcsak túratárs volt, hanem rengeteg jót tett barátaiért, ismerőseiért, értünk.
2001-ben érkezett az IBUSZ Természetjáró Egyesületbe, ahol számtalan túrán élvezhettük társaságát, barátságosságát, csendes, mindig a háttérben maradó személyét.
Húsz évet túráztunk együtt, jártuk az erdőt és az országot, a Bükköt és a kedvenc Mátrát Alexával, megismerve Pécset, Szegedet, Sopront, és még sorolhatnánk.
Néhány hónappal a halála előtt még elment a vasárnapi normafai túrára, és a kirándulás végén a budakeszi kiskocsmában „ezeréves” barátjával, Maloveczky Jánossal még felelevenítette a régi idők emlékeit.
2017. februárjában lakóhelyének önkormányzata szervezésében, és több egyesületi túratárs, régi munkatárs részvételével nagyon sokan ünnepeltük 90. születésnapját, emlékezve életének legjelentősebb fordulópontjaira, eseményeire.

Géza, aki mindig is táncos lábáról volt híres, minden hölgyet megtáncoltatott.
Csendes, mosolygós személyisége mindenkinek megmarad az emlékezetében, aki ismerte és szerette.

Nyugodjék békében!

Kedves Túratársak!

A járvány sajnos még mindig itt van közöttünk, ezért a túrákon való részvételt is elsősorban azoknak ajánljuk, akik egy fertőzésből való gyógyulást követően, vagy a vakcinák révén védettséget szereztek. A járvány várható erősödése miatt sajnos elmarad a novemberre tervezett klubest is!

A Mikulás- és a templom túrával kapcsolatban kérjük, hogy november 25-ödike után azok, akiknek nincs internet elérhetőségük telefonon érdeklődjenek a túravezetőnél, hogy a túra megvalósul-e.