HÁZUNK TÁJÁRÓL 2024 Március

Tervezett túraprogramunkat itt tekintheti meg

Kedves túratársak!


Február 23-án megtartottuk az évzáró-évnyitó Közgyűlést, melyen a jelenlévők (227 fő) elfogadták az elnöki beszámolót, a Számvizsgáló Bizottság jelentését és az idei év tagdíját, ami azonos a tavalyival (munkanélkülieknek, gyerekeknek 18 éves korig, kismamáknak és fogyatékosoknak 1200,- Ft; nyugdíjasoknak 2.700,- Ft és dolgozóknak 4.000,- Ft). A jelenlévők egy tartózkodással megszavazták az egyesület új elnökségét is. Bozsogi Klári és Nagy Laci visszavonulásával két új tag került be az elnökségbe.
Az új elnökség:
elnök: Ifju György, tagok: Decsi Ibolya, Domoszlai Erzsébet, Havas Ferenc, Németh Gábor, Puha Titusz, Rakaczky István
Az egyesület „nagydíját” a Szász házaspár, Lovas Irén, dr. Láng Csaba és Nagy Laci kapta.

Bozsogi Klári számára külön fotóalbumot készített Rakaczky Pista a velünk töltött, elmúlt több mint 40 év képeiből. A rendes közgyűlés után a jelenlévők ünnepi közgyűlésen emlékeztek meg az egyesület fennállásának 50. évfordulójáról.
Ifju Gyuri elnök beszéde után Sármezei Ferenc a Meteor Természetbarát Szervezetek Országos Szövetségének elnöke köszöntötte az egybegyűlteket és gratulált az 50 évhez, és az ünnepi alkalomból emlékoklevelet és egy kerámia bakancsot adott át.
A tagság nevében Rakaczky Pista köszönte meg Ifju Gyuri 50 éves munkáját és adta át a tagság ajándékait, köztük egy fotóalbumot az 50 év képeiből.
A beszédeket vetítés követte: válogatás az elmúlt 50 év túraképeiből és turista portréiból.

Arra kérünk minden kedves tagot, hogy idén se feledkezzenek meg az egyesületről, amikor személyesen vagy gyermekeik, unokáik, barátaik által adójuk társadalmi szervezetnek juttatható 1%-áról rendelkeznek!
A szükséges adatok: IBUSZ Természetjáró Egyesület
Adószám: 18097395-1-41

Továbbra is lehetőség van a tagdíj befizetésére, akár a márciusi fogadónapon és klubesten, illetve átutalással az egyesület CIB Banknál vezetett számlájára: 10700024-25527708-51100005
Az április programot már csak azoknak a tagoknak küldjük meg, akik a tagdíjat befizették!
(Természetesen a tagdíj befizetése egész évben lehetséges, és a befizetést követően ismét küldjük a programot.)

Olajkövi Jánost a 2023-ban szervezett többnapos őrségi gombatúrán történtek miatt az egyesület elnöksége SZIGORÚ ÍRÁSBELI FIGYELMEZTETÉSBEN részesítette, és 2024 első félévére eltiltotta a túraszervezéstől. Abban az esetben, ha a második félévben meghirdetésre kerülő túrájával kapcsolatban bármilyen panasz felmerül, az elnökség Olajkövi Jánost fegyelmileg eltávolítja az egyesületből.

TES-T (Turisták Egészségügyi Sétája) vasárnaponként a Budai-hegyekben az időjárástól és egészségi állapottól függően. Találkozás minden esetben vasárnap 10.00-kor a Normafánál lévő székelykapunál.
Előzetes egyeztetés szükséges Maloveczky Jánossal!
Tel.: 06-30-959-5821; 06-1-786-3280; E-mail: didapapa@gmail.com