HÁZUNK TÁJÁRÓL 2024 május

Tervezett túraprogramunkat itt tekintheti meg

SZOMORÚ KÖTELESSÉGÜNKNEK KELL ELEGET TENNI!


Április 5-én életének 69. évében súlyos betegség után elhunyt régi kedves tagtársunk

CSIKÓSNÉ MOLNÁR MARIKA

Férjével, Csikós Sanyival együtt 1978-ban lettek a szakosztály, majd az egyesület tagjai. Marika Sanyi elvesztése után is aktív tagja maradt az egyesületnek és szívesen túrázott Bozsogi Klárival és részt vett számos autóbuszos kiránduláson is. Általános iskolai tanítónőként gyerekek százait indította el a tanulás útvesztőin. Szigorú tekintete és „Nézz a szemembe” felszólítása örökké emlékezetes marad a barátok számára is.
Hamvasztása után, május 10-én 11.00 órakor kísérik utolsó útjára a Budafoki Temető ravatalozójából.
Emlékét szeretettel megőrizzük, nyugodjék békében!


Április 15-én 82 éves korában, türelemmel viselt hosszú betegeskedés után elhunyt kedves tagtársunk, túravezetőnk

LAKATOS GÁBOR

Gábor, feleségével Ligetfalvi Erikával 2003 óta volt tagja az egyesületnek, és neki köszönhetők az egyesületi programban sok éven át szereplő „Nagyszülők-unokák” túrák, kirándulások, melyekről az egyesületi közgyűlésen nagyszerű film beszámolót is láthattunk, melyet szintén Gábor készített. Az általa vezetett túrákon kívül is szívesen részt vett az egyesület kirándulásain és programjain.
Temetése szűk családi és baráti körben lesz a Rákoskeresztúri Köztemetőben.
Emlékét szeretettel megőrizzük, nyugodjék békében!


Miután március 19-én elütötte egy autó, április 23-án, néhány nappal a 87. születésnapja előtt elhunyt kedves tagtársunk

LÁSZLÓ CECILIA (CILI)

Az „örökmozgó” Cili 2019-től volt az egyesület tagja, és minden templom-túrán megjelent, mosolyogva, minden iránt érdeklődve és mindig tudott valami érdekeset hozzátenni az elmondottakhoz.Kedves alakja hiányozni fog, és emlékét megőrizzük! Temetéséről később rendelkeznek.


Az egyesület 50 éves évfordulójára készített kerámia hűtőmágnes és az elmúlt 50 év képeiből készített válogatást (több, mint 9.000 fényképet) tartalmazó pendrive is kapható még! A hűtőmágnes kedvezményes ára 500,- Ft, a pendrive ugyancsak kedvezményes ára 2.000,- Ft


TES-T (Turisták Egészségügyi Sétája) vasárnaponként a Budai-hegyekben az IDŐJÁRÁSTÓL ÉS EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTTÓL FÜGGŐEN. Találkozás minden esetben vasárnap 10.00-kor a Normafánál lévő székelykapunál.


Arra kérünk minden kedves tagot, hogy idén se feledkezzenek meg az egyesületről, amikor személyesen vagy gyermekeik, unokáik, barátaik által adójuk társadalmi szervezetnek juttatható 1%-áról rendelkeznek!
A szükséges adatok: IBUSZ Természetjáró Egyesület
Adószám: 18097395-1-41