HÁZUNK TÁJÁRÓL

Túraprogramunkat itt tekintheti meg

A Magyar Természetjáró Szövetség szabályzata értelmében ahhoz, hogy valaki megszerezhesse az egyéni minősítést, ki kell váltania az egyéni tagkártyát. A kártyának van díjtalan és pénzes változata, ez utóbbi számos kedvezményre is jogosítja a tulajdonost. Az egyéni tagkártyát csak az egyesületen keresztül lehet igényelni a születési adatok megadásával, melyeket aztán az MTSZ bizalmasan kezel. Akit érdekel, E-mailen jelezze a szerk@ibuszte.hu címen

Fülöp Lajos felajánlott az egyesületi tagoknak egy térdvédőt, bokavédőt. spiritusz kockákat gyorsfőzőhöz, és egy hagyományos hátizsákot. Akinek szüksége van bármelyikre, megkaphatja a fogadónapon vagy a klubesteken.

Új internetes honlapon lehet tájékozódni a vonatok és a volán járatok menetrendjeiről. A honlap a két cég menetrendjeit összekapcsolva ismerteti.
Címe: Menetrendek.hu

Örömmel közöljük, hogy megszületett kedves tagtársunk Avar Zsolt fia Ádám, aki Avar Laci unokája. Gratulálunk!

Lassan lejár az adóbevallások végső időpontja! Kérünk mindenkit, próbálja meggyőzni gyerekeit, rokonait, barátait, ismerőseit is, hogy rendelkezzenek a társadalmi szervezeteknek adható 1%-ukról az egyesület javára:

IBUSZ TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLET, ADÓSZÁM: 18097395-1-41
KÖSZÖNJÜK!

 

Sajnálattal közöljük, hogy a kellő létszám hiánya miatt le kell mondanunk a június 19-24-re meghirdetett Tauplitzalm-Salzkammergut autóbuszos túrát.

A befizetett előlegek természetesen visszajárnak, és átvehetők a fogadónapon illetve a klubesteken.

91 éves korában elhunyt kedves régi tagtársunk LŐRINCZ IMRE. Aki megismerte az meg is szerette mindig kedves, mosolygós, csendes egyéniségét! Bár az utóbbi időben már nem nagyon tudott részt venni programjainkon, mindig figyelemmel kísérte az egyesületben történteket. Temetése május 18-adikán, szerdán 14.30-kor lesz az Új Köztemető szóró parcellájában. Kérjük, aki tud, vegyen részt Imre búcsúztatásában! Emlékét megőrizzük!