Novemberi házunk tájáról megjelent

Túraprogramunkat itt tekintheti meg

Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben több gond is felmerült az autóbuszos túráknál a jelentkezésekkel és a lemondásokkal kapcsolatban, szeretnénk minden túratárs figyelmét ismételten felhívni az éves program 3. oldalán a 3. pontban szereplő információkra:


„Az egyes túráknál előírt jelentkezési kötelezettséget és a jelentkezési határidőket be kell tartani. A korlátozott résztvevő számú többnapos gyalog, és az autóbuszos bel- és külföldi túráknál azoknak a jelentkezőknek van elsőbbségük, akik rendszeresen járnak túrázni, elsősorban a túrát szervező túravezetővel.
Autóbuszos város-, illetve műemlék látogató hazai és külföldi kirándulásoknál a túrát megszervező és vezető túravezető rendelkezésére áll 20 hely, elsősorban egyesületi tagok számára. Ezekre a helyekre a túravezető előzetesen fogadhat jelentkezőket! Minden jelentkezőnek, beleértve a túravezetőnél jelentkezetteket is (!), a túra meghirdetését követő első befizetési alkalommal az előleget be kell fizetnie! Ha ez nem történik meg, a jelentkező nevét töröljük a listából. Ezeken a túrákon vendégeket (nem tagokat) csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha a tagok nem töltik be a helyeket. A jelentkezési határidő lejártáig a vendégek csak feltételesen kerülnek a túra résztvevő-listájára! Túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend számít illetve a résztvevők névsoráról az egyesületi tevékenység és az egész éves túra teljesítmények alapján az elnökség dönt. Határidőn belüli lemondásnál a felmerült költségeket levonjuk!”
Többnapos és autóbuszos túráknál, hacsak a túrakiírás máshogy nem rendelkezik, jelentkezés kizárólag a fogadónapon és a klubesteken!